#Job Search

Geplaatst op: 
01-01-2024
Bedrijf: 
Belgisch Instituut voor Lastechniek Industrie BV

Het BIL is op zoek naar toffe collega's!

Technieker draaien en frezen

Het BIL is op zoek naar een technieker (draaier en frezer) ter versterking van het atelier gespecialiseerd in metaalbewerking van gelaste proefstukken.

Je zal tewerk worden gesteld in ons mechanisch atelier voor de bewerking en machinering van gelaste proefstukken noodzakelijk voor mechanische beproevingen. Je functie zal bestaan uit het lezen en interpreteren van bewerkingsinstructies, het bedienen, instellen en programmeren van conventionele- of CNC gestuurde machines. 

Ben jij een schoolverlater of ancien met meer ambitie en altijd al interesse voor lastechniek, verspaning en metaalbewerking gehad? Dan ben jij de perfecte persoon voor deze functie!

BENIEUWD?

Bekijk hier de vacature

Bij interesse ontvangen we graag je C.V. met motivatie.
Contact: nelis.vandermeiren@bil-ibs.be

Projectingenieur Materiaaltesten en Schadeanalyse

Het BIL is op zoek naar een ingenieur ter versterking van de afdelingen materiaaltesten en schadeanalyse.

Je zal tewerk worden gesteld in de afdelingen voor mechanische beproevingen en schadeanalyse. Je functie zal bestaan uit het opzetten van testprogramma's voor het kwalificeren van gelaste constructies voor bv. offshore-wind, waterstof en CO2 opslag & transport, ...  Daarnaast voer je ook schadeanalyses uit op metalen onderdelen. De schades kunnen zowel las- of corrosietechnisch van aard zijn, als puur mechanische schade.

Je hebt contact met klanten, analyseert de probleemsituatie en organiseert de proeven die nodig zijn voor het onderzoek. Regelmatig ga je bij bedrijven voor inspectie ter plaatse, staalname of specifiek onderzoek. Je bevindingen vat je samen in rapporten voor de klant.

BENIEUWD?

Bekijk hier de vacature

Bij interesse ontvangen we graag je C.V. met motivatie.
Contact: bart.verstraeten@bil-ibs.be