Lassymposium

Het BIL|NIL Lassymposium 2021 gaat door op woensdag 17 en donderdag 18 november 2021.

Samen met het NIL hopen we jullie opnieuw te kunnen ontmoeten in Antwerp Expo (Jan van Rijswijcklaan 191, B-2020 Antwerpen).

Thematische sessies

Woensdag 17/11

Voormiddag: sessie Lasautomatisatie

Namiddag: sessie 3D printen en innovatieve lasprocessen

 

Donderdag 18/11

Voormiddag: sessie Schade en Corrosie

Namiddag: sessie Normen / NDO

 

Covid Safe Ticket

We proberen onze activiteiten zo veilig als mogelijk te organiseren, en tegelijk willen we uw deelname zo aangenaam mogelijk maken. Daarom kiezen we er voor (zelfs al is dit momenteel nog geen opgelegde overheidsmaatregel) om voor het BIL|NIL Lassymposium het Covid Safe Ticket toe te passen. Daartoe zullen we u dus bij het onthaal vragen naar uw app of geprinte code, en die controleren. Tijdens de activiteit hoeft u dan geen mondmasker te dragen of 1,5m afstand te houden (voelt u zich daar comfortabeler bij, dan kan u daar voor uzelf wel voor kiezen uiteraard). In elk geval zullen eventuele bijkomende regels die door de overheid worden opgelegd van toepassing zijn.

Bezoekers uit Nederland dienen hun Europese QR-code mee te brengen. Er worden geen sneltesten ter plaatse voorzien.

Info België Info Nederland

 

Naar het programma en inschrijven

Samen met de collega's van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) staat het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL) in voor de organisatie van dit event waar deskundigen lezingen geven over de laatste ontwikkelingen in de verbindingstechniek. Het BIL/NIL (of NIL/BIL) Lassymposium is een meerdaags symposium met thematische sessies. Het biedt de deelnemers een ideaal moment om contacten aan te scherpen tijdens diverse netwerkmomenten. Aangezien de las-economie, de laskwaliteitssytemen en bijgevolg de lastechnische opleidingen op dit moment in een ware stroomversnelling zitten, vinden ook docenten en studenten uit het lastechnisch onderwijs er hun gading.