Lassymposium

Tussen dinsdag 6 en donderdag 8 oktober 2020 organiseert het NIL, in samenwerking met het BIL, wederom het NIL/BIL Lassymposium in de Evenementenhal Gorinchem.

Call for Papers 2020

Wij willen u uitnodigen een actieve bijdrage te leveren aan het komende symposium. Dit kan zijn door het houden van een lezing of door het aandragen van ideeën omtrent onderwerpen, sprekers of sessievoorzitters. Voor verdere gegevens verwijzen wij u graag naar bijgaande Call for Papers 2020.

Call for Papers 2020

 

Terugblik 2019

Op 19, 20 en 21 november 2019 organiseren we het 15de BIL|NIL lassymposium, waar we u opnieuw een rijk programma van actuele thema-presentaties zullen aanbieden.

Het Symposium vindt plaats tijdens welding week, hét 4-jaarlijks las-event in de BeNeLux. Een ideale gelegenheid om beurs en symposium te combineren.
Locatie: Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191 - 2020 Antwerpen

Klik op de [Meer info] bij de sessies voor het gedetailleerde programma!

 

Programma

Samen met de collega's van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) staat het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL) in voor de organisatie van dit event waar deskundigen lezingen geven over de laatste ontwikkelingen in de verbindingstechniek. Het BIL/NIL (of NIL/BIL) Lassymposium is een meerdaags symposium met thematische sessies. Het biedt de deelnemers een ideaal moment om contacten aan te scherpen tijdens diverse netwerkmomenten. Aangezien de las-economie, de laskwaliteitssytemen en bijgevolg de lastechnische opleidingen op dit moment in een ware stroomversnelling zitten, vinden ook docenten en studenten uit het lastechnisch onderwijs er hun gading.